• /منطقه ویژه علم و فناوری/
  • تشکیل مناطق ویژه علم و فناوری، یکی از اهداف توسعه پایدار کشور

  • ۰۹:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۳

جلسه هیات اجرایی منطقه ویژه علم و فناوری اصفهان با حضور استاندار اصفهان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار شد که در این جلسه بر اهمیت نقش دبیر منطقه ویژه تاکید شد و اعضا در خصوص نحوه انتخاب و خصوصیات دبیر به بحث و تبادل نظر پرداختند.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، به منظور تحقق اقتصاد دانایی‌محور به عنوان یکی از اهداف اصلی برنامه‌های توسعه کشور و در راستای دستیابی به اهداف ترسیم شده در سند چشم‌انداز و راهبردها و ضوابط آمایش سرزمین و زمینه‌سازی برای تجمیع و هم‌افزایی عناصر موثر در ایجاد یک جامعه دانایی‌محور، مناطق ویژه علم و فناوری ایجاد می‌شوند.

جذب و حفظ سرمایههای انسانی خلاق و شایسته و ایجاد اشتغال و ایجاد خوشه‌های صنعتی خدماتی با فناوری برتر، از دیگر اهداف تشکیل مناطق ویژه علم و فناوری در استان‌های حائز شرایط و مستعد کشور است.

این مناطق ویژه، منظومه‌ای از امکانات علمی، صنعتی، تولیدی، آزمایشگاهی، تحقیقاتی، زیرساخت‌ها و محیط‌های ارتباطی، نهادها و موسسات، افراد و اطلاعات هستند که با تکیه بر خلاقیت‌ها و نوآوری‌ها در یک گستره جغرافیایی شکل می‌گیرند.

همچنین بر اساس یک نظام مدون و هم‌پیوند و با جذب فرصت‌ها و سرمایه‌های علمی، اقتصادی، انسانی، ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی و اشتراک منافع همه طرف‌های ذی‌ نفع و هم‌افزایی بین سازمان‌ها، مراکز و موسسات حاضر در منطقه، سبب ارتقای فناوری و در نتیجه توسعه تولید، ثروت، رفاه ملی و ایجاد جامعه دانایی محور می‌شوند.

در حال حاضر برای تشکیل منطقه ویژه علم و فناوری اصفهان، یک شورای سیاستگذاری و یک هیات اجرایی پیش‌بینی شده است؛ که شورای سیاستگذاری متشکل از استاندار و معاونان استاندار اصفهان، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، شهردار و مدیران برخی از سازمان‌های استان است.

همچنین هیات اجرایی نیز متشکل از یکی از معاونان استاندار، دبیر منطقه ویژه، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و سه نماینده از شورای سیاستگذاری هستند.

 
 

تعداد بازدید : ۱۹۴۶      تاریخ: 1398/07/13

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت